Mytí chladícího nábytku

Mytí chladícího nábytku:

Mytí chladícího nábytku probíhá mokrou i suchou cestou za použití chemie schválené pro potravinářský průmysl. Pro mytí nábytku se využívá: vysavač, parní čistič, rotační čistič, vysokotlaký čistič a běžné úklidové prostředky. Při sanitaci se provádí i kontrola zařízení a případná výměna spotřebních dílů (například ventilátorů). Průběh prací: nábytek se rozloží (odstranění polic atd.), provede se sanitace a kontrola zařízení. Součástí sanitace může být i odstranění nežádoucích reklam, vyleštění skleněných částí, seřízení dveří, výměna ventilátorů a obnova cenových štítků. Tuto službu nejčastěji využívají řetězce maloobchodů.    

Průměrná doba čištění supermarketu: 6 hod (přesná doba práce se zaznamenává zařízením Garmin Connect)

Počet pracovníků: 3-4

Chladicí nábytek - KMB Progress

REMETA | Hauser

Odborný příspěvek: Zelený chladicí nábytek, udržitelný design | Hauser

Regály se zabudovaným agregátem Optimer.L | Carrier Commercial Refrigeration