Mytí chladících věží:
Mytí probíhá částečně mokrou a suchou cestou za použití chemie schválené pro potravinářský průmysl. Pro mytí chladící věže se využívá speciální nářadí pro čistění chladiče, vysokotlaký čistič s teplou vodou, výkonný vysavač a rotační ruční kartáč. Samotné mytí věže je velmi náročné, ve většině případu se provádí na střechách budov nebo na špatně dostupných místech. Pracovní postup je následovný: Věž se očistí suchou cestou, aplikuje se chemie a části, které mohou přijít do styku s vodou, se pečlivě omyjí. Důkladně se vyčistí všechny chladiče. Po vysušení se na nejvíce zanášející místa nanese NANO ochrana. NANO ochrana minimalizuje zanesení a výrazně napomůže lepšímu chodu ventilátorů.
Po čištění chladící věže vykazuje minimálně 30% úsporu elektrické energie.
Průměrná doba práce na chladící jednotce: 4 hod
Počet pracovníků: 3